Pages

19 May 2011

gubahan hantaran siap!

14-17 mei...bertungkus-lumus perah otak nk gubah hantaran..and at last...taddaaaaaaaaaaaaaa..aik xde lak gambar..hehe nanti la tunggu majlisnya la baru upload k..sabaq2..(walaupon dah xsabaq nk tunggu 4jun tu nnt..hehe)..tema hantaran ialah ungu..ungu gelap kot n silver..abeh merelit-relit 1 badan la masa duk menggubah tu...lip lap anak mami..haha..ok next : untuk isi dulang hantaran tu akan di beli berperingkat2 sbb makanan kan xleh simpan lama2..mari semak senarai barang yg akan dibeli nanti:-
  • kek ( perlu ditempah seminggu sebelum majlis jadi minggu depan je la tempahnya..)
  • towel (ha..yg ni bukan makanan n dah bli dah selasa lpas)
  • butter cookies (duk survey2 n da jmpa yg berkenan d hati masing2 - dia pon bli yg sama gak nnt..hik2)
  • coklat (dlm plan nk combine ferrero n cloud 9..tp tgk la nnt jd ke x..hehe)
  • puding (puding cocon,1 besar n yg len kecik2)
  • sirih junjung (yg ni terpaksa bg org yg wat sbb xpandai..huhu rm50..terpaksa...)
  • buah-buahan (cadang nk amek anggur(ungu) n epal(hijau)...haha nk jugak bg masuk tema kn)
hmm byk gak lg yg nk kna bli ni..xpa pelan2 kayuh la kn..insyaAllah moga dipermudahkan segalanya..amin2..

3 comments:

♥naematulsaadahismail♥ said...

erk~ sirih junjung bukan ka laki yg bagi kat pempuan?
ke hang buat list utk dedua pihak? hee...
kenduri rosni hg balik x?
aku nak sponsor kek ni :D

~husna~ said...

wahh...hg gubah sendiri ke hantaran tu?best2..tak sabar nak tengok.nnt tulis review ek pasal ni lengkap bergambar tau! =)

iladylla said...

naem : laki bagi tepak sireh (sirih n pinang) n pompuan balas ngan sirih junjung..stakat yg tau mcm tu la..kalo salah pon xpa la nk memenuhkan jmlah hntaran ja.hik2..knduri belah rosni rasa xdpt p,mybe p yg belah pio 5hb tu..wah nk sponsor kek ka..besh2..nt roger len naa..
husna : yup2 gubah sendiri ja puas hati sket dr bg kat org.kalo cantik berbaloi la tp kalo xsama yg cam kita nak..menangeh la labu.....huhu...orite nnt akan di upload gmbr skali..chek xdak kemera la..kemera henpon plak xleh nk transfer..huhu sabaq naa