Pages

25 October 2011

SAH!!


Waaa sedar x sedar dah 2 bulan xjenguk since my last entry.lama sungguh x update blog kesayangan ni.huhu...manyaknye sawang....isk3...

Ok la untuk entry kali ni nak update bout my new chapter in life.. (ati tengah  bunga2 sambil menaip nie *blush)
Dengan sekali lafaz saya sah menjadi isteri kepada suami saya skrg.Alhamdulillah...syukur.Sekali gus mengakhiri zaman bujang..dpt keluarga baru (in-law)..memulakan kehidupan baru yang diharapkan akan mendapat lebih rezeki  n sentiasa dlm rahmat dan keberkatanNya serta dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah ..amin... (‘’,)

Rasa mcm xpercaya pun ada.Sekejap sangat berkawan tup2 bertunang tup2..dah nikah dah.....hehehehe..Mungkin ni la yang dinamakan jodoh kan.Semoga dia lah jodohku untuk dunia dan akhirat.Luv u hubby.....hihi bley berjiwang lak kat cni..Dah2 jom layan beberapa pic masa majlis akad nikah hari tu...~01.10.11~

3 comments:

♥naematulsaadahismail♥ said...

hehe,.congrats..semoga cepat dpt bby.boleh geng dengan batrisyia

♥naematulsaadahismail♥ said...

hehe,.congrats..semoga cepat dpt bby.boleh geng dengan batrisyia

iladylla said...

tenkiu.insyaAllah...amin2... :))